Cum aranjăm un tablou pe perete???


🎨Trebuie să faci ceva cu pereții goi din casa ta și oricât de creativ ai amenaja un spațiu, dacă nu te încumeți să așezi niște tablouri pe pereți, vei avea mereu senzația că decorul este incomplet.

🎨🎨Dacă preferi picturile clasice, ilustrațiile vintage sau tablourile canvas moderne poți să le expui pe pereți într-o mulțime de configurații atractive - un tablou, două sau trei. Important este să știi cum să creezi aranjamente armonioase, care să-ți reflecte personalitatea și care să facă spațiul mai primitor și mai interesant.

🎨🎨🎨 Iată câteva reguli de aranjare a unui tablou:

🖌️Prima regulă generală de atîrnare a tabloului este că acesta să fie aranjat la nivelul ochilor căci aceasta este înălțimea optimă pentru atârnarea tablourilor într-un interior.

🖌️🖌️De obicei tablourile sunt atârnate la înălțimea de 150 de cm de la podea până la centrul tabloului.

🖌️🖌️🖌️Când așezi tabloul deasupra unei mese, canapele, comode sau console, păstrează o distanță de aproximativ 20-25 cm între suprafața mobilierului și marginea de jos a tabloului pentru o putea fi privit și admirat cât mai ușor. Ca exemplu vedeți tabloul de mai jos pictat în ulei, pe pânză, de Adriana Luca-Neamțu. Se potrivește stilului camerei 🤔🤔🤔??? Cu siguranță - DA.




 

Comentarii